Produkty

Dotazník zdarma

K tomu, abyste během krátké doby získali odpovědi na vaše otázky týkající se například spokojenosti zákazníků či vašich zaměstnanců, vám může posloužit užitečný online nástroj. Vytvořte si dotazník zdarma, který rozešlete určitému vzorku lidí a brzy získáte odpovědi na všechno, co vás zajímá.

dotazník

Uživatelsky příjemné rozhraní

Zajímá vás, jak jsou zaměstnanci spokojeni s pracovní dobou, mzdou nebo benefity? Chtěli byste zjistit, jak si stojíte v oblasti služeb nebo prodeje? Zeptejte se na to. Abyste získali upřímné a relevantní odpovědi, vsaďte na anonymní dotazník. Vytvořit internetový dotazník není vůbec nic složitého ani časově náročného. Díky uživatelsky příjemnému prostředí si můžete vytvořit naprosto zdarma přesně takový typ dotazníku, který vám bude vyhovovat. Jednotlivé otázky se mohou dokonce i větvit do různých odvětví a několika stránek.

Průvodce tvorbou dotazníku krok za krokem

Nemusíte se bát, že byste si s vytvořením internetového dotazníku nevěděli rady. Celým procesem vás provede krok za krokem průvodce, takže se v tvoření opravdu neztratíte. Velkou výhodou je i to, že výsledný dotazník se nemusí zobrazovat jen na počítačích a noteboocích. Lze jej totiž snadno optimalizovat i pro mobilní zařízení.

dotazník zdarma

Případy, ve kterých můžete dotazníkové šetření využít

A k jakým účelům se dá vlastně tento typ dotazníkového šetření použít? Možností je dlouhá řada. Variantu v podobě vytvoření dotazníku zdarma ocení třeba zaměstnavatelé, kteří chtějí zlepšit pracovní podmínky pro své zaměstnance. Díky vyhodnocení otázek tak zjistí, ve kterých sférách vidí pracovníci mezery, co by chtěli zlepšit apod. Dotazníky se hodí i pro obchodní řetězce nebo e-shopy. Snadno se tak dá zjistit, jak jsou zákaznici spokojeni s cenami, slevovými akcemi nebo nabízenými službami. Takový dotazník je zkrátka užitečným klíčem vedoucím ke zlepšení v různých oblastech.