Finance

Kde vzít peníze?

Když člověk potřebuje získat hypotéku, tedy získat peníze výměnou za zástavu své nemovitosti, nejednou u banky narazí. A když se tam nedostane k penězům, logicky si počne zoufat. Zejména tehdy, když už je vážně v neřešitelné situaci a neví kudy kam.
Ovšem toto zoufalství je zbytečné. Protože i v takových chvílích ještě ‚kudy kam‘ je.
Kudy kam?

pozemek

Nejkratším směrem tam, kde se nabízí hypotéka na pozemek.
Právě tady se totiž nabízí různé druhy řešení a typů nebankovních či bankovních hypoték a úvěrů. Právě tady se dostane pomoci člověku, který potřebuje výhodnou hypotéku, třeba aby se vykoupil z exekuce, a kterému v žádné bance nevyšli vstříc.
Zde se dostane k potřebným financím každý, kdo je plnoletý a může se zaručit nemovitostí svou nebo nějaké třetí osoby, jež je mu ochotna dělat ručitele, a kdo je také schopen půjčené peníze náležitě splácet. Přičemž se tu nepovažují za učiněnou katastrofu ani nízké příjmy žadatele, ani nějaké záznamy v registrech dlužníků, hlavní je, že má žadatel předpoklady pro splácení svých závazků v budoucnosti.

K penězům se tu lze dostat už do čtyřiadvaceti hodin, prakticky okamžitě po schválení podnikatelského úvěru, a ani u úvěru spotřebitelského to nemusí nezbytně trvat o mnoho déle.
Splátky jsou tu velice podobné těm bankovním, zato doba splácení se může vyšplhat třeba až na celých třicet let. Přičemž je ale pochopitelně možné vše splatit i předčasně, a to zdarma.

hypotéka

Půjčené peníze lze použít na cokoliv, vyplacení exekuce, konsolidaci půjček či oddlužení nemovitosti nevyjímaje.
A tak nic nebrání tomu, abyste si třeba i vy nechali učinit nezávaznou nabídku a zvážili její prospěšnost pro své záměry. A pokud se vám zalíbí, může být vaše. S nízkým úrokem, bez poplatků předem nebo jiných dobře utajených poplatků později.
Máte-li třeba družstevní byt nebo pozemek, jež byste mohli dát do zástavy.
Stačí vyplnit online formulář a možná budete mile překvapeni i vy.